Через велику засніженість у горах, дикі тварини можуть спускатися до населених пунктів

07.02.2019 17:33 СОЦІО

 

Лісівники просять місцеве населення та гостей регіону бути пильними та не вдаватися до дій, які можуть зашкодити диким тваринам у цей важкий для них період.

У зв’язку з великим сніговим покривом, у мисливських угіддях ДП «Великобичківске ЛМГ» наступив важкий період для диких тварин, зокрема оленів і косуль. Через рекордну кількість снігу лісівники Бичкова направили основні сили на порятунок диких тварин, адже звірі спускаються до населених пунктів і дороги в пошуках їжі, - повідомляє прес-служба ЗОУЛМГ.

Начальник відділу лісового господарства Сергій Обриський: «Через те, що тварини можуть стати легкою здобиччю для браконьєрів, державна лісова охорона веде посилену охорону. На контрольно-пропускних пунктах у держлісфонд Великобичківського лісомисливгоспу заборонено в’їзд автотранспорту. Аби упередити виснаження тварин, працівники державної лісової охорони та єгерської служби здійснюють підгодівлю оленів та козуль сіном, кормовими віниками, а також, в місцях скупчення тварин, здійснюють розчищення стежок до водоймищ».

Працівники Державного підприємства «Великобичківське лісомисливське господарство» звертається до місцевого населення та гостей регіону бути пильними та не вдаватися до дій, які можуть зашкодити диким тваринам у цей важкий для них період.

Якщо ви стали свідками браконьєрських дій або спроб браконьєрства, просимо негайно повідомити державну лісову охорону за телефоном 067 312 32 01, або звернутись у місцеві лісництва. Ваша допомога дозволить оперативно відреагувати на незаконні дії і попередити загибель диких тварин. Не будьте байдужими!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат