Fragola - Браслети Пандора

06.02.2019 22:00 СОЦІО



Ексклюзивні Браслети Пандора – колекції довершених ювелірних прикрас, виготовлених з різноманітних вишуканих матеріалів. Кожна жінка неповторна, а браслет стане найкращим підтвердженням вашої краси та неперевершеності, підкреслить неповторний стиль. Просто оберіть прикрасу та доповніть її чарівними сяючими намистинами з дорогоцінних металів.

Матеріали браслетів Пандора

Браслети Пандора – це справжній витвір мистецтва, для створення якого дизайнери використовують найкращі матеріали:

  • Жовте золото 585 проби;
  • Стерлінгове срібло;
  • Запатентований сплав срібла з міддю Pandora Rose;
  • Кольорова плетена шкіра;
  • Високоякісна тканина.

Для оздоблення на поверхню виробу наносять яскраву емаль, блискучі камінці та символічні вигравіювані послання. У якості функціональних елементів для створення неповторного дизайну слід підібрати фірмові защіпки з логотипами різної форми, спеціальні кліпси, намистини.

Втілити в життя свої фантазії з прикрасами Пандора буде дуже легко. Всі прикраси виготовляють з дорогоцінних металів, тому ви зможете підібрати до свого браслету каблучку, або сережки Пандора, щоб кожен ваш образ виглядав абсолютно довершеним.

Намистини Пандора – неповторність у кожній деталі

Браслет – основа для створення унікального образу, який підкреслить вашу особистість та стане ідеальним доповненням святкового наряду. Намистини виготовляють вручну зі стерлінгового срібла, золота 14 карат, запатентованого брендом сплаву Pandora Rose, а також скла мурано. Просто перегляньте популярні колекції та оберіть підвіски, які вам сподобалися. Закріпіть їх на своєму браслеті та насолоджуйтеся унікальною прикрасою, яка є тільки у вас.

В добірці представлені намистини різних форм з оригінальним дизайном. Витончені тональні коштовності або яскраві вироби зі сміливим декором мають великі шанси привернути увагу, ставши центральним елементом вашого стилю.

Для розробки дизайну намистин використані популярні мотиви: милі звірята, ніжні квіти, вічні символи кохання та удачі, переосмислені життєві картини, знаки зодіаку та багато інших яскравих елементів, котрі стануть невіддільною частиною вашої власної історії. Для оздоблення намистин дизайнери обирають мерехтливі камінці, сяючі кристали, іскристе скло та блискучу емаль. Кількість намистин обмежена лише вашою уявою. Але краще закріпити на основу 5-7 намистин, дизайн яких гармонійно доповнює композицію.

Браслети Пандора – більше, ніж просто гарні прикраси

Коштовності від відомого бренду Пандора обирають жінки, котрі бажають мати не просто неперевершені ювелірні вироби. Прикраса на вашій руці стане символом кохання чи розкаже про якусь символічну дату. Якщо ви бажаєте відчути себе у ролі дизайнера коштовностей, браслет Пандора – те, що вам потрібно. Прикраси можна носити по одній або комбінувати між собою декілька виробів, підкреслюючи свою неповторність. Добірка інтернет-магазину включає широкий вибір витончених та більш масивних прикрас, а також величезний асортимент намистин. Створіть свою колекцію та ніколи не сумнівайтеся у власній унікальності.

Де купити браслети Пандора в Ужгороді?

Якщо ви бажаєте купити яскраві браслети Пандора в Ужгороді, інтернет-магазин www.fragola.com.ua пропонує прикраси по вигідним цінам. Пандора офіційний сайт дарує як класичні вироби, так і популярні новинки з останніх колекцій. Просто зробіть свій вибір та отримайте ювелірні прикраси з доставкою за вказаною адресою. Станьте власницею неповторного браслета своєї мрії.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат