CreditPlus надає кредити без відмов та дзвінків

29.08.2019 17:55 СОЦІО



Більше 60% кредитів, шо видається мікрофінансовими компаніями використовуються українцями в ситуаціях, коли потрібно терміново знайти гроші. Згідно зі статистикою, найчастіше кредити беруть на вчинення дрібних покупок, розваги і для проведення святкових заходів.

Послуги МФО користуються попитом завдяки кільком чинникам: тут можна отримати кредит без відмов і дзвінків, не потрібно йти до кредитора в офіс, а на оформлення потрібно лише кілька хвилин, гроші відправляють на банківську карту.

Щоб отримати кредит без відмов і дзвінків необхідно знайти підходящу пропозицію, благо, ринок мікрокредитування переповнений пропозиціями, залишається тільки підібрати оптимальний варіант.

Мікрофінансові компанії мають ряд переваг перед банками завдяки тому, що працюють на базі фінтех технологій. Там, де в банку роботу виконує людина, в МФО це забезпечує комп'ютерне програмне забезпечення. Це дозволяє неупереджено проводити оцінку можливостей кожного клієнта, перевіряти його дані і історію кредитування протягом лічених хвилин. Ті ж процедури в банках виконуються значно довше, і не завжди адекватно.

Тому в МФО кредитують без відмов і перевірок, і в той же час, 98% заявок на мікрокредит отримують схвалення. У клієнта тільки два завдання - коректно заповнити свої дані в анкеті і підтвердити договір. Лідером в області мікрокредитування в Україні є CreditPlus.

Як отримати кредит онлайн без дзвінків в CreditPlus

У стандартних ситуаціях для оформлення кредиту необхідно близько 5-15 хвилин. Порядок отримання позики в CreditPlus типовий для всіх МФО компаній, в більшості випадків необхідно зробити наступне:

  1. Зареєструвати на сайті заявку на отримання кредиту.
  2. Вказати свої дані, і відповісти на питання в анкеті.
  3. Отримати рішення і підтвердити договір.

Умови отримання кредиту в CreditPlus

У CreditPlus отримати кредит без відмови можуть абсолютно всі категорії українців. Для цього необхідно відповідати таких вимог:

  • Бути повнолітнім, але не старше 65 років.
  • Бути громадянином України.
  • Мати паспорт і ідентифікаційний номер.
  • Мати мобільний телефон.

CreditPlus кредитує без перевірок на суму від 500 до 6000 гривень, якщо це перша позика, і до 10 000 гривень при наступних зверненнях. Максимальний термін кредитування до 30 днів. Сервіс онлайн кредитування CreditPlus працює цілодобово в режимі 24/7, без свят і вихідних.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат