Закарпатська область знову серед останніх у рейтингу шкіл

Фото Т. Бодова 21.08.2019 21:14 СОЦІО

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинги шкіл, областей та обласних центрів України за підсумками ЗНО 2019 року.

До рейтингу ТОП-200 шкіл України увійшли лише два навчальні заклади Закарпатської області. Це ужгородська Класична гімназія (77 місце) та Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів (196 місце). Лідером у рейтингу є львівський освітній заклад.

У рейтингу шкіл Закарпатської області 305 шкіл (без шкіл обласного центру). Тут у трійці лідерів Свалявська ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Мукачівський ліцей та Хустська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3.

У рейтингу шкіл Ужгорода 27 шкіл. На першому місці Класична гімназія.

Ужгород знаходиться на 12-му місці у рейтингу обласних центрів. Лідирує тут Київ.

У рейтингу областей Закарпаття на останньому місці. У даному рейтингу області ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих випускниками шкіл кожної області у 2019 році.

Окремо складені рейтинги ТОП-200 шкіл України по окремим предметам.

До рейтингу шкіл за результатами ЗНО з української мови увійшли ужгородська Класична гімназія (110 місце) та хустська Гімназія-інтернат (145 місце).

До рейтингу шкіл за результатами ЗНО з математики увійшли: Свалявська ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (70 місце), Виноградівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 (78 місце), Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів (95 місце), Ужгородська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів (144 місце), Свалявська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (188 місце) та ужгородська Класична гімназія (193 місце).

До рейтингу шкіл за результатами ЗНО з історії увійшла Хустська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3 (44 місце).

До рейтингу шкіл за результатами ЗНО з біології увійшли: Хустська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3 (42 місце), Мукачівський ліцей (53 місце), ужгородська Класична гімназія (77 місце), Лінгвістична гімназія ім. Т. Г. Шевченка (142 місце), Багатопрофільний ліцей "Інтелект" - ЗОШ І-ІІІ ст. №11 (147 місце), Ужгородська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №3 з поглибленим вивченням англійської мови (155 місце), Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів (177 місце), Мукачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 ім. О. Духновича (195 місце).

До рейтингу шкіл за результатами ЗНО з англійської мови увійшли ужгородська Класична гімназія (87 місце) та Ужгородська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №3 з поглибленим вивченням англійської мови (200 місце).

До рейтингу шкіл за результатами ЗНО з фізики увійшла лише Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів (38 місце).

До рейтингу шкіл за результатами ЗНО з хімії увійшли: ужгородська Класична гімназія (22 місце), Великолучківська ЗОШ І-ІІІ ст. (43 місце), Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів (70 місце), Ужгородська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5 з поглибленим вивченням іноземних мов (72 місце), Мукачівський ліцей (140 місце).

prozak.info

Читайте також: Закарпаття — аутсайдер у ЗНО

Фото Т. Бодова

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат