Як на Закарпатті розводять фазанів (ВІДЕО)

22.05.2019 14:38 СОЦІО

Закарпатські лісівники займаються не лише веденням лісового господарства але й опікуються місцевою фауною. У співпраці із обласною організацією Українського товариства мисливців і рибалок, на території області активно розводять фазанів.

Для пернатих, на базі держлісгоспів, створюють відповідні фазанарії. До прикладу, рік тому лісівники ДП «В. Бичківське ЛМГ» створили перший в Закарпатській області фазанарій і почали розводити фазанів. Лісівники збудували вольєр, створили там необхідні для проживання птахів умови і придбали 12 молодих фазанів. Наразі у лісомисливгоспі чотири види фазанів - алмазний, золотий, румунський та звичайний. Окрім того, розводять фазанів і в ДП «Виноградівське ЛГ» та ДП «Довжанське ЛМГ», а решта підприємств, підпорядкованих Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства проводять підгодівлю дичини.

Завдяки унікальним природним ресурсам і хорошому клімату, в лісових господарників та мисливців є всі необхідні умови для вирощування й розведення фазанів, оскільки конкуренція поки практично відсутня, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат