Через деревопад знеструмлено 35 сіл у трьох районах Закарпаття

02.01.2019 13:06 СОЦІО

До кінця дня електропостачання у всіх населених пунктах має бути відновлене.

Інтенсивний снігопад із налипанням мокрого снігу спричинили над ранок середи (2 січня) падіння дерев на автодороги та лінії електропередач. У результаті обривів ЛЕП знеструмлені населені пункти в трьох районах області – Виноградівському, Іршавському та Хустському. Станом на 11 годину без світла залишається 35 сіл (із них 21 частково). Ремонтні бригади «Закарпаттяобленерго» з самого ранку працюють на аварійних ділянках, до кінця дня всі населені пункти мають бути з електроенергією.

Паралельно підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій звільняють від повалених дерев проїжджу частину на автодорогах області. Станом на 12.00 заблокованих доріг немає.

Крім того протягом ночі у гірських районах Закарпаття випало до 20 сантиметрів снігу, на дорогах ожеледь, видимість обмежена. Протягом ночі автодорожні служби підсипали та розчищали проїзд через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття – Латірський, Абранський, Яблуницький та Ужоцький. Станом на ранок середи рух автомобілів через перевали здійснюється безперешкодно, необхідності у буксируванні фур немає.

Водночас дорожнім службам доручено задіяти максимум техніки для підсипки й розчистки доріг національного та обласного значення в межах Закарпаття (насамперед «Київ – Чоп», «Мукачево – Рогатин», «Ужгород – Самбір» та інші), рух по яких через снігопад зараз ускладнений.

Прес-служба ОДА

Фото ДСНС.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат