Грудневий паводок на Закарпатті класифіковано, як надзвичайну ситуацію регіонального рівня

Прес-служба ОДА 02.02.2018 14:24 СОЦІО

Таким чином зроблений ще один крок для виділення області компенсації збитків від негоди з резервного фонду державного бюджету.

У п’ятницю (2.02.) Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) схвалила експертний висновок про рівень надзвичайної ситуації, що склалася на Закарпатті в грудні минулого року. Нагадаємо, що 15 – 17 грудня внаслідок паводка в області постраждали 14 територіально-адміністративних одиниць, у тому числі було підтоплено 67 населених пунктів, 1132 дворогосподарств, 156 будинків, а також пошкоджені берегоукріплення, водозахисні дамби, гідротехнічні споруди тощо. Загальний обсяг збитків від негоди перевищив 86 мільйонів гривень.

– Експертна комісія ДСНС класифікувала грудневий паводок як надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня, – повідомляє Геннадій Москаль. – Таким чином зроблено ще один крок для виділення області компенсації збитків від негоди з резервного фонду державного бюджету. Висновок ДСНС буде направлено в Мінрегіонбуд, який підготує свій експертний висновок, після чого Мінекономіки готуватиме розпорядження Кабміну про виділення Закарпаттю коштів.

Прес-служба ОДА

ТЕГИ : паводок

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат