В Ужгороді є лабораторія США з виготовлення хімічної зброї?

15.09.2018 18:18 СОЦІО

Цього тижня виник міжнародний скандал. Колишній міністр Державної безпеки Грузії Ігор Гіоргадзе повідомив про те, що на території Грузії та України діють таємні лабораторії США, де проводять біохімічні експерименти над людьми.

Більше того, Ігор Гіоргадзе навіть навів документи, які підтверджують наявність лабораторії Лугара в Тбілісі. Екс-міністр переконує, що у нього є всі підтвердження того, що в лабораторіях під час дослідів над людьми були смертельні випадки.

Ця заява екс-міністра мала міжнародну реакцію. Адже про лабораторії говорила людина, яка займала найвідповідальнішу посаду в Грузії стосовно безпеки країни і володіла всіма таємницями країни. Щоправда, в Україні ця заява чомусь була проігнорована. На неї відгукнувся лише колишній генпрокурор періоду Януковича, заступник голови Ради нацбезпеки Ренат Кузьмін. Кузьмін також є тією людиною, яка пропрацювала в таких структурах, де є багато таємної інформації. Наразі Кузьміна нинішня влада оголосила в розшук через Інтерпол, однак Інтерпол відмовив українській владі, вбачаючи в цьому політичні мотиви.

Ренат Кузьмін на своїй сторінці у Facebook написав про заяву Гіоргадзе так: «Казалось бы, прозвучала сенсация, достойная того, чтобы стать главной новостью дня и поводом для тщательного расследования в Украине, но, увы, — полное молчание в эфире. Как думаете, друзья, уж не потому ли, что в Украине работают 15(!) лабораторий, в которых американские военные производят смертоносные вирусы. И происходит это не где-то в американской пустыне, а в Одессе, Виннице, Ужгороде, Львове, Харькове, Киеве, Херсоне и Тернополе при молчаливом согласии тех, кто обязан бить в набат. Хотя бы в связи с распространением в Украине странных эпидемий: от птичьего гриппа, кори и атипичной пневмонии до африканской чумы свиней.

Известно, что Женевская конвенция 1972 года запрещает производство бактериологического оружия и по этой причине американские военные не производят его на территории США. А зачем, ведь в мире так много прекрасных испытательных полигонов, как Украина или Грузия, где можно производить и испытывать на местном населении любые смертоносные вирусы? Достаточно лишь создать военную лабораторию, дать ей безобидное название, типа, «Лаборатория санэпидемстанции», и приставить к ней своего куратора…

Так может этим и объясняется назначение на должность министра здравоохранения Украины, по совместительству куратора американского военно-бактериологического проекта, гражданки США Супрун, которая так же далека от медицины, как генпрокурор Луценко от юриспруденции, а министр иностранных дел Климкин от дипломатии? И как думаете, друзья, кто-то в Украине начнет расследование по этому поводу, ГПУ, например?».

Звичайно, що у Кузьміна є свої рахунки з нинішньою владою і багато чого можна не брати до уваги. Але ця людина, яка володіє таємною інформацією, серед перерахованих міст України, де діють лабораторії, назвала й Ужгород. Ми тут живемо і дуже вже хотілося б ясності стосовно цього питання.

Відомий ужгородський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook розмістив відкритий лист голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю з приводу того, що в Ужгороді може бути секретна лабораторія США.

«В Ужгороді американці мають лабораторію з виготовлення біологічної зброї, яка проводить досліди на людях. Зрозуміло, що не на американцях, а на українцях.

Звертатися до т. зв. голови міста — контрабандиста, казнокрада і хабарника — немає сенсу. А ось до міліціонера, який бере «таке» на поруки, — цікаво.

Геннадію Геннадійовичу, дайте відповідь ужгородцям: хто дозволив (лабораторію), за якими ліцензіями, що виробляють у цій лабораторії, на кому роблять досліди?», — написав Сергій Ратушняк.

Він такожі звинуватив Уляну Супрун у тому, що вона «без
усіляких тендерів закуповує через Сороса всі неякісні, шкідливі, прострочені ліки з усього світу — НА МІЛЬЯРДИ», а «лабораторії з виробництва біо­зброї в містах України» — на думку Ратушняка, — «продовження цього геноциду українців, яких мають утилізувати до 10—15 млн. і створити новий Єрусалим».

«То дайте відповідь ужгородцям і закарпатцям на питання, поставлені почесним мером і громадянином міста Ужгорода», — написав Ратушняк.

Якщо наша влада є патріотичною, то повинна таки дати відповідь, чи є у нас такі лабораторії і чи є вони небезпечними для українців.

Коментарі :


26.04.2020 19:06 Орест

Что он курил этот эксперт из дурдома?


15.04.2020 17:16 Мирослав

Маячня


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат