Де вигідно взяти позику без відсотків?

22.08.2018 21:21 СОЦІО

Кожному знайома ситуація, коли потрібна певна сума грошей, але ні на картці, ні готівкою цих грошей немає. Це не обов'язково величезна сума, припустимо, для покупки нерухомості, відкриття бізнесу, або дорогої техніки.

Не завжди можна з великою точністю розрахувати всі витрати на кілька тижнів вперед, тому іноді кожному потрібна фінансова допомога на деякий час, наприклад, до дня видачі заробітної плати. Як варіант, в таких випадках можна взяти мікропозику у відповідних компаніях. Можливо, ви бачили рекламу таких організацій як: AlexCredit, Бистрозайм, Швидко Гроші і т.д.

Чому мікропозика?

Мікрофінансові організації займаються видачею позик на порівняно невеликі суми. Погодьтеся, немає сенсу звертатися в банк, і займатися тривалим оформленням кредиту, для якого потрібно роздобути великий пакет різної документації, щоб просто позичити декілька тисяч гривень на тиждень-два. Тому найкращим рішенням у цьому випадку буде звернутися до однієї з мікрокредітних компаній, оскільки їх умови просто ідеально підходять для таких випадків.

Як отримати мікропозику?

Для отримання грошей в борг у таких компаніях не доведеться витратити багато часу, так як все можна зробити онлайн, прямо на сайті. Зазвичай організаціям не важливо, на що клієнти беруть гроші, тому звітувати зайвий раз не доведеться. Для оформлення кредиту необхідно заповнити заявку, вказати паспортні дані, ідентифікаційний код, і номер карти будь-якого банку України, на яку потім будуть переведені кошти. Далі йде розгляд заявки представниками організації, після чого, гроші переводять вам на картку.

Умови різних мікрофінансових організацій відрізняються одна від одної деякими моментами, але в цілому, вони дуже схожі. В середньому в борг можна взяти суму до 10 000 гривень і строком до одного місяця. Варто відзначити, що період користування фінансами можна продовжити, якщо з тієї чи іншої причини немає можливості погасити заборгованість вчасно. Процентна ставка, в свою чергу, становить зазвичай близько 2% в день. Є компанії, які роблять знижку на перший кредит в 50%, тобто при оформленні буде враховуватися тільки половина стандартної відсоткової ставки. Однак деякі організації надають знижку і в 100% на перший кредит. Це означає, що до кінця терміну потрібно буде повернути рівно стільки ж, скільки і було видано. Тільки такий безвідсотковий кредит зазвичай має обмеження по сумі. Наприклад, Alexcredit може дати в борг під 0% 3 000 гривень, Dinero - 4 000 гривень. Miloan і Globalcredit видадуть до 7 і 10 тисяч гривень відповідно, але все ж з невеликою символічної переплатою в 0,01%.

Де взяти такий кредит?

Зараз мікрофінансових організацій дуже багато і всі вони відрізняються умовами. Для зручності користувачів, відразу на головній сторінці сайту creditonline365.com.ua розташований список компаній, що займаються видачею мікропозик, разом з усією важливою інформацією, необхідною для того, щоб визначити, чи підходить та чи інша компанія під певні вимоги і можливості, або ні. Це дуже зручно, що на одному сайті можна відразу ж вибрати позику серед великої кількості організацій.

З урахуванням усього вищесказаного можна зробити висновок, що у випадках, коли терміново потрібні гроші, можна звернутися в мікрофінансові компанії і не думати ні про яку переплати, оскільки деякі з них роблять 100% знижки на перший кредит клієнта.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат