Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ спростовує наклепи

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 07.08.2018 11:55 СОЦІО

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства офіційно повідомляє, що в публікації голови Громадської ради при Тячівській РДА Івана Фіцая, що розміщена на сторінці в фейсбук міститься недостовірна інформація щодо керівництва та колективу ДП «Тячівськее ЛГ».

У своїй публікації «Варварське нищення дубових насаджень у Тячівському ЛГ набирає обертів!» Іван Фіцай стверджує, що декілька тижнів тому представниками громадської ради при Тячівській рда та колишнім майстром лісу було виявлено незаконну рубку дуба на території Тячівського ЛГ біля Тячівської ОТГ (відео додається). В той же день на місце викликали поліцію, яка зафіксувала факт вирубки проте до тепер жодної реакції від правоохоронців на таке явне порушення немає. Сьогодні я особисто з представником громадської ради Дочинцем М.П. виїхав на місце вирубки дубів. Побачене просто шокувало. Видко відсутність реакції поліції на попередню вирубку призвела до росту апетиту «лісорубів» бо сьогодні ми нарахували не менше сотні пнів без клейма вікових дубів (на відео). Прошу звернути увагу, що варварська вирубка дубів активізувалася після наміру громадськості створити дубовий заказник в лісах Тячівського ЛГ. Весь текст міститься за посиланням: https://www.facebook.com/fondcaritas/posts/1777389722375836

Однак дані наклепи та звинувачення не відповідають достовірності, оскільки вищезазначначені землі не відносяться до лісових масивів ДП «Тячівськее ЛГ». Ці землі відносяться до земель запасу району.

Так звані звинувачення, що були описані в статті не підтверджені конкретними фактами та наносять моральну шкоду колективу лісового господарства ДП «Тячівськее ЛГ» та лісівникам Закарпаття та не мають достовірного характеру.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат