Два лісогосподарства позбулися сертифікату FSC

23.06.2018 21:23 СОЦІО

 

Дія міжнародного сертифікату FSC (Лісова наглядова рада) зупинена для Брустурянського ДЛМГ і призупинена для Мокрянського ДЛМГ. Лісництва, що не мають даного сертифікату не зможуть виходити на сертифіковані ринки лісопродукції.

25 травня 2018 року був відізваний сертифікат FSC у Брустурянського ДЛМГ за кричущу невідповідність стандарту ведення лісового господарства принпипам і критеріям FSC. Статус їхнього сертифкату SGS-FM/COC-011136 - Terminated.

Другим сертифікованим держлісгоспом став Мокрянський ДЛМГ: дію їхнього сертифікату SGS-FM/COC-010971 призупинено через ті самі причини. Це означає, що вони мають ще шанс виправити свої невідповідності, але не мають права маркувати свою продукцію маркою FSC. Статус їхнього сертифікату - Suspended.

Обидва лісгоспи зуміли покористуватись сертифікатом лише рік із п'яти. На 5-ти річний термін орган сертифікації видає сертифікат і щороку здійснює наглядовий аудит для підтвердження високого стандарту господарювання у лісах, - повідомляє ГО "Екосфера".

Фото з території лісів цих лісгоспів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат