Стало відомо, які професії є найзатребуваніші в Закарпатській області

admin 20.06.2018 14:50 СОЦІО

На кінець весни 2018 року в Закарпатській області найбільший попит серед професій мали робітники з інстументом та робітники з обслуговування. В той час, як найменш затребуваними були законодавці, керівники і менеджери.

Як повідомила Наталія Яцкулич – начальник відділу аналізу даних демографічної та соціальної статистики Головного управління статистики, у кінці минулого місця кількість зареєстрованих безробітніх перевищила 5 тисяч осіб, 60 відсотків з яких становили жінки.
Зазначається, що вакантних місць, порівняно з квітнем стало більше на 8,0 %. Що стосується найбільш затребуваних професійних груп, то ними наразі є кваліфіковані робітники з інструментом, робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (19,5%), працівників сфери торгівлі та послуг (16,2%), а найменший – на законодавців, вищих державних службовців, керівників, менеджерів (управителів) (3,1%) та кваліфікованих робітників сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства (1,6%).

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат