На яких місцях у всеукраїнському рейтингу знаходяться закарпатські вищі навчальні заклади (ТАБЛИЦЯ)

04.06.2018 22:40 СОЦІО

УжНУ   - в четвертому десятку. Інші - у хвості.

Багато закарпатських випускників шкіл обирають собі вищі навчальні заклади для здобуття освіти. Можливо, останній рейтинг українських внз допоможе краще зорієнтуватися.

Центр міжнародних проектів "Євроосвіта" в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднили   рейтинг вищих навчальних закладів України "Топ-200 Україна 2018". Наразі методика складання такого рейтингу доповнена не лише тим, які умови для навчання чи професійністю викладацького складу, але й тим, наскільки внз є інноваційними та наскільки можна реалізувати наукову роботу на практиці.

Звичайно, що на сьогоднішній день важко скласти конкуренцію Київському університету імені Шевченка, який в лідерах уже 12 років. Найбільший закарпатський внз - УжНУ - в цьому рейтингу на 35-му місці. Інші закарпатські внз - далеко позаду: Мукачівський державний університет лише на 170-му місці, Закарпатський угорський інститут у Берегові на 193-му місці, а Академія мистецтв - передостання.

Рейтинг "Топ-200 Україна 2018"

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат