Він ніколи не був високої думки про Насірова, який ізнасіровав країну у збоченій формі

admin 07.03.2017 11:38 СОЦІО

Геннадій Москаль: Моя думка про Насірова давно відома, я завжди оцінював діяльність цього персонажа відверто й прямолінійно.


Кажу прямо й зараз – уряд міг підібрати кращу кандидатуру на виконувача обов’язків голови Державної фіскальної служби, поки туди не поставлять повноцінного, нормального керівника.
ДФС має керувати людина, яка думає про державний бюджет, а не свої кишені. Бо те, що відбувається в цій службі зараз, – це ганьба України перед усією Європою. Кажу це, як керівник Закарпатської області, яка межує з чотирма країнами Євросоюзу й має 18 міжнародних контрольно-пропускних пунктів.
На українській митниці давно пора навести порядок, бо зараз «митник» асоціюється в людей із «хабарником, здирником, корупціонером і контрабандистом» разом узятими. Але заміна Насірова на Продана (хай і тимчасово) нічого не дасть.
Це все одно, що міняти шило на мило!

********

Нашим НАБУ-шникам варто повчитися роботи в угорських силовиків
У п’ятницю угорські поліцейські затримали працівника відділу митного оформлення «Батєво» митного посту «Залізничний» Закарпатської митниці ДФС, який намагався ввезти в Україну крупну партію наркотиків. Митник разом із водієм заїжджав із Угорщини в Україну через міжнародний пункт пропуску «Тиса» і сховав у салоні автомобіля 4 кг марихуани, яку й знайшли угорці. Він уже у всьому зізнався й зараз сидить в угорській тюрмі. Те, що митник не відбудеться умовним покаранням, немає жодних сумнівів – це Європа, а не Україна. Водія легковика після всіх з’ясувань відпустили додому.
Цей випадок ще раз доводить, який бардак відбувається на українській митниці. І те, що порядок тут доводиться наводити не нашим, а іноземним правоохоронним структурам, – дуже красномовний факт. До речі, у нас цей митник досі не звільнений. Вітання виконувачу обов’язки голови Державної фіскальної служби Продану із Закарпаття!
Шановні працівники Національного антикорупційного бюро України, вчіться роботи в угорських силовиків. Протягом кількох годин злочинець був затриманий, заарештований, у всьому зізнався й зараз сидить у в’язниці. Ось, як треба працювати, а не влаштовувати довгограючу «мильну оперу» з Насіровим!

facebook.com/hennadii.moskal

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат