Закарпатська ОДА: аеропорт в Ужгороді запрацює вже навесні

admin 22.02.2017 09:19 СОЦІО

Закарпатська ОДА стверджує, що робить усе можливе, аби аеропорт почав працювати найближчим часом.


Міністр інфраструктури під час візиту на Закарпаття теж говорив, що літати з Ужгорода можна буде вже навесні.

Як відомо, злітна смуга аеропорту знаходиться у безпосередній близькості до українсько-словацького кордону. Дія угоди України зі Словаччиною закінчилася 16 червня минулого року, і відтоді літаки приземляються без словацького навігаційного супроводу, іншими словами — «всліпу».

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час візиту до Закарпаття наприкінці минулого року заявляв: аеропорт “Ужгород” запрацює вже навесні 2017 року.

Активні зусилля обласної влади дають надію, що цей термін — реальний. На думку обласного керівництва, насамперед, слід добитися поновлення міжурядової угоди зі Словаччиною про технічне обслуговування польотів.

У разі припинення діяльності комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» і область, і держава втратить авіаційну галузь у регіоні. Цього ніяк не можна допустити і обласна влада робить багато для того, щоб аеропорт, якому через два роки виповниться дев’яносто років, продовжив існування і розвивався як важливий авіаційний вузол на європейському кордоні України.

http://ungvar.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат