Мукачівська "вотчина" сімейства Балог – місто №1 по дерибану "всього і вся"?

admin 20.02.2017 10:44 СОЦІО

У закарпатському Мукачеві може зникнути останній державний спорткомплекс...


У соцмережі Фейсбук мукачівець Георгій Іжовський розповів про чутки, що міська влада, у особі зокрема і мера Мукачева, Андрія Балоги, хоче продати єдиний державний спорткомплекс Мукачева
Побоювання з цього приводу висловив у соцмережі Фейсбук Георгій Іжовський.
За словами чоловіка, містом ширяться чутки про те, що комплекс хочуть продати у приватну власність, інформує ВЗП. Чоловік закликав сина одіозного нардепа, а за сумісництвом, мера міста над Латорицею – Андрія Балогу – не забирати у мукачівців можливості безкоштовно займатися спортом. Адже не всім по кишені приватні басейни, тенісні корти та спортивні зали:

Мукачево – місто №1 по "дерибану" чи розвитку, оцінюйте самі?

Невже доля ДЮСШ таки під загрозою?
Ходять чутки, що наша влада хоче закрити й продати єдиний державний спорткомплекс міста? А, що ж буде робити молодь у вільний час? Цікаво, чим збираються міські керманичі зацікавлювати та відволікати наших дітей від негативних звичок? Чи не знайшлося під час багаторазових зустрічей представників мукачівської мерії із закордонними партнерами інвесторів з його підтримки? А, що роблять відділи економіки, транскордонного співробітництва, коли прості підприємці елементарно виграють сьогодні гранти від ЄС? Шановний Андрію Вікторовичу, ви змушені в кінці кінців зрозуміти, що не всі містяни можуть собі дозволити приватні басейни, тенісні корти та спортивні зали як Ви. Залишіть дещо й для простих жителів Мукачева, будь ласка!

http://karpatpost.com

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат