Поліцейські Мукачівщини розшукали зниклу 11-річну мешканку села Бобовище

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 21.11.2017 22:50 СОЦІО

Працівники поліції Мукачівського району знайшли неповнолітню, яка посварившись з батьками, втекла з дому. Поліція розшукала зниклу в одному з мукачівських готелів. Неповнолітню поліція помістила до притлку, на батьків дівчинки склали відповідні адмінпротоколи


До поліцейських Мукачівського відділення поліції із заявою про зникнення 11-річної дочки звернулась мати дитини. Жінка повідомила, що ввечері, 18 листопада, її дочка, учениця 7-го класу, взяла свої речі і пішла з дому. На телефонні дзвінки не відповідає.

Поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що у день свого зникнення дівчина посварилася з батьками. До того неодноразово їх попереджала, що піде з дому і не повернеться.

В результаті розшукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження малолітньої. Знайшли дівчинку в одному з місцевих мукачівських готелів.

Поліцейські провели з дівчиною бесіду та помістили до дитячого притулку у селі Батьово, що на Берегівщині. На батьків неповнолітньої працівники поліції склали відповідні адмінматеріали.

Читайте також:
11-річна дівчина посварилася з батьками і пішла з дому

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат