На Хустщині триває безстроковий протест проти свавілля правоохоронців

08.11.2017 00:12 СОЦІО

В Хусті почався і триває анонсований безстроковий протест проти свавілля правоохоронців Хустщини. Вимога - зняти керівника поліції Володимира Щадея та прокуратури Сергія Зовдуна за "кришування" злочинності.

Вперше в історії вставлений намет на площі перед Хустською РДА для безстрокової акції протесту. Влаштовано чергування та патрулювання для запобігання провокацій. Бочка і шини вже готуються.

Запрошуємо небайдужих мешканців доєднуватись: доєднуйтесь, якщо ви також проти свавілля, кругової поруки, корупції і вам небайдуже майбутнє своїх же дітей.

До мітингу доєднались вже небайдужі представники сіл #Драгово, #Березово, #Кошелево, #Липча, #Олександрівка, #Золотарьово, #Бороняво #Сокирниця. Готові стояти доти поки їх не почують!

Завтра і щодня о 12:00 народне Віче, де будуть зачитані ряд кримінальних справ, які умисно не розглядаються правоохоронцями. Це корупція, зловживання службовим становищем, побиття,жодноі підозри та обвинувального акту, як наслідок корупція, беззаконня і свавілля процвітає.

https://www.facebook.com/gregor.vitaliy/posts/2063506457214182
https://www.facebook.com/gregor.vitaliy/posts/2063548033876691

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат