Закарпатські АТОвці провели жорстку розмову з головою облради

admin 31.08.2017 08:20 СОЦІО

Закарпатські бійці та волонтери із всієї області прийшли до облради Михайла Рівіса з питаннями, чому він ігнорує їх законні права та інтереси

Закарпатські бійці та волонтери із всієї області прийшли до облради Михайла Рівіса з питаннями, чому він ігнорує їх законні права та інтереси, зокрема, чому не надає своєчасні відповіді на звернення обласної спілки “Ліга ветеранів АТО та бойових дій ” Карпатська земля” щодо покращення соціально-побутових умов потреб закарпатських бійців та ігоруючи більшість атовських організацій краю, лобіює інтереси організації “Об’єднані землею” Миколи Марчишака.

Спочатку в приймальні голови облради Михайло Рівіс пояснювали, що він на якійсь терміновій нараді і не знають коли буде. Бійці сказали, що не пійдуть поки він не повереться на роботу, а якщо він не прийде, то готові ініціювати питання його звільнення. М.Рівіс прийшов о 14:05 і пояснив, що апарат облради надіслав відповідь, але із затримкою, а чому ми не отримали він не знає. Оскільки ми так і не отримали відповіді вже 2 місяці він надав її копію нам, але вона по факту є простою відпискою. Жодних пропозицій від обласної влади щодо покращення соціально-побутових умов потреб закарпатських бійців в цій відповіді не має, а фактично звіт про існуючу програму “Турбота”. Однак обіцяв додатково розібратись з поставленими питаннями в листі спілки та вибачився за неналежне реагування і некоректну поведінку свого апарату ради.

Крім того закарпатські бійці зі всієї області заявили, що голова ужгородської спілки УБД “Обєднані землею” Микола Марчишак дискредитує всіх бійців російсько-української війни, беручи участь в земельно-корупційних аферах та прикриває рейдерів, які хочуть забудувати зелену зону 120-квартирного будинку на Можайського, 34, взамін на обіцяні йому 12 квартир начебто для АТОвців. В зв’язку з чим вони поставили вимогу перед головою облради залучати до співпраці всі спілки області, а не лише ужгородську, яку очолює Марчишак. Керманич Ужгородської філії “Української асоціації інвалідів АТО” Вячеслав Харченко привселюдно останнього назвав покидьком і пообіцяв привести його до тями сміттєвим баком.

Крім того, голова тячівської спілки УБД Василь Минзат підняв питання про Держгеокадастру, який створює перешкоди в отримані бійцями ЗСУ земель с/г призначення за межами населелених пунктів на Тячівщині, керуючись не Земельним кодексом, а незаконою постановою Кабміну #413 від 07.06.2017 р. М.Рівіс пообіцяв направити від облради депутатське звернення для врегулювання цього питання.

За матеріалами ГС “Ліга ветеранів АТО та бойових дій ” Карпатська земля”

http://trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат