Як зупинити знущання над народом

Павло Федака 21.04.2017 13:23 СОЦІО

У представників панівного класу України ніхто з рідних і близьких не загинув і не був поранений на війні. Фінансово від війни клани не втратили, а тільки збагатилися. Їхні діти вчаться і відпочивають за кордоном. Їхні батьки не живуть на звичайну пенсію і не отримують медичне обслуговування в звичайних українських лікарнях.

Панство просто не розуміє, чому українці не задоволені. Вищі посадові особи держави не страждали особисто, не відчували біль реальних втрат. Тому Порошенко дарує безногому солдату футбольний м'яч. Гройсман підвищує ціни і тарифи.

Народ повинен давати владі адекватну відповідь. Якою мірою вони міряють нам — відміряти і їм. Коли олігархи почнуть втрачати здоров'я, гроші й власність, вони моментально стануть ближчими до народу. І до Бога. Тоді вони почнуть повертати людям нормальні умови життя, наступивши на горло своїй фінансовій пісні. Вірніше, коли люди на неї наступлять. Інакшої постановки питання наші керманичі не розуміють.

Ще рік тому вся країна була заряджена на звільнення Савченко, багато хто вірив у Порошенка і в реформи. Ще не був відомий його гешефт із Ахметовим. Не було цих фантастичних цін, тарифів та зубожіння. Луценко готувався стати генпрокурором, обіцяючи ловити «велику рибу». А кілька місяців тому українці дізналися з декларацій депутатів-чиновників, як ті живуть, декларуючи багатомільйонні статки готівки в іноземній валюті, схованої у скляних банках. Українці дізналися скільки і хто заробляє на торгівлі з ДНР. І це при тому, що в країні — безробіття і невлаштованість. Люди виїжджають за кордон.

Колосальний регрес за останній рік, за останні півроку. І падіння в прірву продовжується.

Зупинити цю катастрофу — це значить брати ситуацію в свої руки. На початку війни загони добробатів та колосальна волонтерська підтримка завадили Росії здійснити окупацію значної частини України. Тоді народ з цим завданням впорався. Зараз необхідно зупинити чиновників, які несуть свавілля своєю жадібністю. Це вже не корупція — це знищення суспільства і держави.

Продажність і скотство представників влади не означає, що потрібно скласти руки і спокійно спостерігати. Непідсудність суддів, прокурорів, депутатів і чиновників, незважаючи на їх видиму невідповідність офіційним доходам і порушенням законів, є плювком в обличчя всьому суспільству, і нам лишається або обтертися і спостерігати за неподобствами далі, або об'єднатися і загнати у стійло це стадо виродків.

Павло Федака

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат