Правила стилю: Ілона Палфі

Евеліна Гурницька. Фото з архіву Ілони 25.12.2016 14:26 СОЦІО

У рубриці «Правила стилю» історія спортивної, веселої і сміливої Ілони Палфі.


Вона першою навчила ужгородських дівчат pole dance, а її спортивна студія свого часу стала свіжим ковтком у сфері фітнес-послуг в Ужгороді.   Ілона продемонструвала місту новий формат спорту, хороший сервіс і першою створила направду дівочу спортивну студію, яка з відкриття стала дуже популярною в Ужгороді.

Дівчина унікальна у бізнесі, поглядах та зовнішності. Вона показує виклик, може вдягатися справді crazy, а у спілкуванні проявляє щирість і відвертість.

Традиційно для стильної рубрики ми розпитуємо про одяг, макіяж, парфуми, манікюр, спорт, шопінг та інші маленькі таємниці.  

ОДЯГ І ВЗУТТЯ

Базовий гардероб: 50 відтінків чорного


У моїй шафі переважають класичні чорні речі. Брюки, чорні джинси, гольфи… У мене є одна спідниця-олівець. Загалом я не ношу спідниць, бо просто їх не люблю.

Також полюбляю спортивні речі, вигадую їх комбінування.

Топ-5 улюблених речей

До Топ-5 відношу класичний чорний піджак від «Zara», він до всього пасує. Також серед базового одягу — чорна сукня-футляр, джинси-бойфренди з дірками, довга чорна сукня, сірі спортивні штани.

Поєднання непоєднуваного

Мій основний девіз у стилі — комбінуй те, що неможливо комбінувати взагалі, поєднуй те, що ти не можеш поєднати. Люблю купити неймовірну річ, просто дику, яку ніхто не одягнув би. І розбавляю її чимось хорошим, гарним, класичним, тоді воно виглядає цікаво.

Маю різні балахони з неймовірних фактур, ці «дикі» речі справді екстравагантні.

Кольорова гама: синтез чорного з чорним

Люблю тотально чорний колір. Чорний поєдную з … чорним. Це не означає, що в мене у житті щось погано. Мені мама з дитинства прищепила любов до чорного, який сьогодні є моїм кольором щастя.

Одяг у зал: яскраві кольори для настрою

А ось для роботи обираю дуже яскраві речі. У мене є термоядерні рожеві кросівки, топи маю різних кольорів, серед яких — рожеві, салатові, сині. Я одягаю такі кольори, які можуть підняти людям настрій.

Взуття: 20 пар кросівок

У мене десь 20 пар різноманітних кросівок, можливо, більше. Вважаю, що навіть до вечірньої сукні було би круто їх одягнути. Кросівки купую різних фірм, фасонів, кольорів. Із моїх улюблених виділяю сірі твідові, вони дуже гарні, пасують до всього, тому я їх дуже люблю.  

АКСЕСУАРИ І СУМКИ

Прикраси: 4 татуювання

Головні мої аксесуари — татуювання, які до всього пасують. Їх чотири: два великі на руці, одне — на сонячному сплетінні, ще одне — на безіменному пальці.

Щодо прикрас, то біжутерію не ношу взагалі. Мені подобаються чокери, в мене їх два.

Обожнюю окуляри, їх у мене п’ять, серед яких класичні, спортивні, в образі casual.

Не скажу, що люблю годинники, свій єдиний одягаю до всього.

Сережки не ношу, в мене тільки один маленький діамантик, який є подарунком від батьків і бабусі. Також ношу хрестик і дві каблучки, які є подарунками від тата.

Сумка: або дуже велика, або зовсім маленька

Ще донедавна я взагалі сумок не носила, бо не встигала їх збирати. На роботу брала рюкзак зі спортивними речами, з ним всюди ходила.

Раніше я не надавала сумці великого значення, потім зрозуміла, що це важлива складова образу. Тож коли збираюся на якусь подію — обираю сумочку під стиль. Зазвичай у мене маленькі стандартні сумки без зайвих деталей. Сумочка в мене чорна або біла. Або червона. Все. Не люблю напівречі, напівтони. Сумка має бути або маленькою, або великою. У школі носила модні великі сумки. А зараз чим вона менша, тим краще. У сумці в мене завжди безлад, там нереально щось знайти.

Вміст сумочки Ілони

Ой, зараз там стільки всього (сміється — Авт.). Ну, обов’язково має бути дзеркальце, маленька баночка з тональним кремом і туш. Як би сумно це не було, але я дуже багато плачу з будь-якого приводу — хорошого чи поганого, тому туш завжди має бути з собою. Якщо клею вії, то і клей ношу з собою. Обов’язково беру з собою парфуми. Вони у мене в машині, сумці, на роботі, вдома, всюди.

МЕЙК, ЗАЧІСКА, МАНІКЮР І ПАРФУМ

Щоденний макіяж: червона помада

Я прокидаюся і дві години наводжу лад із зовнішністю. І це мінімум.

У щоденному макіяжі обожнюю червону помаду. Якщо маю її на собі, то очі, згідно зі стандартами, не роблю виразними. Наношу також туш на вії, інколи можу стрілки зробити.

Дуже люблю накладні вії. В мене їх багато. Найбільше полюбляю короткі й густі. Ось зараз у Лондоні купила дуже якісні.

До речі, з дитинства люблю сценічний макіяж. Буває, що роблю його і в буденності. Йдеться про накладні вії, smokey eyes, контуринг.

Зачіска: пряме волосся, ріжки, колоски

У мене хороше волосся, але ще собі додатково нарощую, тому щоденна зачіска також потребує чимало уваги. Поки волосся вимити, розчесати, накрутити, то це потребує часу.

Я дуже багато займаюся спортом, тому щодня мушу мити голову, інколи й двічі на день. У дні, коли займаюся, вранці мию голову, вирівнюю волосся і йду на тренування. Коли нема спорту, то можу накрутити кінчики або ж роблю цілком рівне волосся. Взагалі люблю різні зачіски, експериментую з ними. Зараз модні ці ріжки, колоски, загалом екстравагантні штуки.

Французький манікюр

Щодо манікюру, то роблю виключно френч. Раніше любила і червоний лак, і чорний, а до того мені такі дизайни на нігтях творили, вимальовували пальми і моря. А потім у мене з’явився хлопець, який сказав, що френч для дівчини найкращий. Відтоді тільки так і роблю.

Парфуми: синтез трьох ароматів

Я дуже люблю парфуми. Наношу їх багато. У мене вдома цілий бокс парфумів лежить. Вони в мене різнопланові. Виділяю два улюблені аромати, які, можливо, для когось важкі, але вони саме важкістю мені й подобаються. Це Dolce & Gabbana «The One Desire» — вони важкі, вечірні, але я їх наношу будь-коли. Інший улюблений аромат «Guilty» від Gucci.

Також у боксі можна знайти аромати від Dior, Chanel, мені подобається «L’Imperatrice» від Dolce & Gabana. З останніх покупок маю бренд Trussardi.

Люблю поєднувати аромати, цитрусові можна змішати з важкими. Можу нанести навіть три аромати, відтак ефект чудовий. Коли кудись заходжу, то знайомі питають, ммм, чим ти пахнеш, а я думаю, що відповісти, якщо на мені три аромати (сміється — Авт.).

Так, я люблю важкі аромати, аби після мого виходу з приміщення казали, тут була Ілона. Обожнюю шлейфові аромати, парфуми повинні залишатися в повітрі. Але вони мають бути смачними.

ДОГЛЯД, СПОРТ, ХАРЧУВАННЯ

Засмагла шкіра

У мене нема якихось особливих правил догляду за собою. Повинен бути крем для зволоження. Загалом я не користуюся особливими масками чи ще чимось. Насправді в мене просто нема для цього часу, кожен день такий насичений, відтак просто намагаюся підтримувати себе.

Люблю солярій. Я розумію, що ця процедура шкідлива, але мені дуже подобається колір засмаглої шкіри.

Харчування: не обмежувати себе, але відпрацювати калорії в залі

Так, харчування грає важливу роль для зовнішності. Я, як інструктор із фітнесу, зараз маю на цьому акцентувати, але цього не зроблю. Якщо людина хоче їсти, то хай їсть, але потім вона має відпрацювати це спортом. Ну, хочеться вам цукерок, ну посмакуйте їх у неділю і далі собі живіть.

Наші нерви якраз віддзеркалюються на нашій зовнішності. Від того, що ми відмежуємо себе від смажених курки, картоплі, зайве не зникне. Ось я люблю колу, п’ю її дуже багато, але при цьому займаюся годину-дві-три. Я знаю, що спорт мені допоможе, а не обмеження в тому, що я люблю.

Спорт: планка, кардіо, прес

Я маніакально ставлюся до спорту, люблю займатися до «не можу». Щодня обов’язково має бути планка, обожнюю кардіо-степи, бігову доріжку. Регулярно виконую всі вправи на прес.

БРЕНДИ, ШОПІНГ І НАТХНЕННЯ

Улюблені бренди


Щодо брендів, то дуже люблю Zara, H&M, Bershka, Stradivarius. При цьому вважаю, що не одягом варто виділятися, для мене одяг є способом розважитися.

Шопінг: дві валізи одягу з Лондона і джинси за 15 гривень із секонда

Одяг купую в подорожах. Остання подорож була до Лондона, туди я поїхала з рюкзачком, а повернулася з двома валізами з дійсно хорошими речами, серед яких піджаки, джинси. Там ці речі значно дешевші.

Загалом я не бачу сенсу витрачати багато грошей на одяг. Ми можемо виглядати просто суперово і тоді, якщо одна деталь буде з секонда, інша — з масмаркету. Зараз у секондах купую рідше, а раніше, як тільки вони з’явилися, то там «ночувала» (сміється —Авт.). Зараз намагаюся рідше ходити в секонд, бо приношу додому речі, які мені просто непотрібні. Тому йду туди тоді, коли планую щось чітко придбати. Можу купити чорні джинси за 15 гривень, вони будуть для одного разу, але виглядатимуть дуже стильно.

Натхнення: Street fashion  

Я черпаю натхнення не з високої моди. Хоча мені завжди подобався Версачe з його екстравагантними колекціями, пам’ятаю, читала книгу про його життя.

А ідеї цікавих луків часто знаходжу в Instagram, Pinterest, блогах. Дуже люблю вуличну моду, звідти беру ідеї образів. На покази мод приходять ті ж фешн-блогери,   інколи вони так одягнені, що на подіумі такого не побачиш.  

Я люблю створювати цікавий образ. І мені навіть приємно, коли на мене дивляться з таким виразом обличчя, мовляв, що ти вдягнула. Я тоді думаю, ага, наступного разу я вдягнуся ще божевільніше.

Коли планую look, то можу годину-дві шукати образ у Instagram. Якщо ж треба терміново одягнутися, то в мене завжди є піджак, одяг total black і цього достатньо.  

Мене вразила лондонська мода — це така насолода. Я там чи не щодня могла просто сидіти на лавці і спостерігати за людьми. Вони такі гарні!!! Особливо темношкірі. Афро-американські жінки настільки вродливі, від них так смачно пахне, їхні парфуми зачаровували. Від них пахне стилем. Ці їхні форми, сідниці, рельєфні руки. Вони всі, мов статуетки.

СТИЛЬНІ ЧОЛОВІКИ

Найкращий аксесуар чоловіка — його доброта


Якщо в Лондоні я захоплювалася жіночою модою, то в Парижі звернула увагу на чоловічу. Це неймовірно. А ось в Ужгороді чомусь хлопці вбираються дуже стандартно.

Але не можу сказати, що мені подобаються чоловіки, які дуже вже гарно вдягаються. Чоловік не повинен виглядати краще за свою жінку. Але пахнути він завжди має дорого і смачно. Щодо зовнішнього вигляду, то в чоловіка обов’язково мають бути чисте взуття, руки, а одяг має підкреслювати мужність. Мені подобається годинник на чоловічій руці. А головний аксесуар хлопця — це його доброта.

Евеліна Гурницька. Фото з архіву Ілони

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат