Син Віктора Балоги пішов проти свого батька та родини і подав на їх рішення в суд

admin 28.07.2016 08:40 СОЦІО

Андрій Балога, мер Мукачева: "Сьогодні, від імені Мукачева, подав позов до Окружного адмінсуду Києва. На жаль, ситуація, яка склалася з фінансуванням ПТУ, не залишає нашому місту іншого вибору".

«Сьогодні, від імені Мукачева, подав позов до Окружного адмінсуду Києва. На жаль, ситуація, яка склалася з фінансуванням ПТУ, не залишає нашому місту іншого вибору. Ми не можемо відмовитися від своїх зобов'язань перед громадою міста і виконувати функції держави з утримання навчальних закладів, які належать Міністерству освіти, – заявив міський голова Мукачева Андрій Балога.
– Нам не потрібно чужого, але і своє ми не віддамо. Усе, чого прагну я від імені громади міста, – це домогтися виконання Конституції та законів України. Адже згідно зі статтею 142 Основного закону, центральна влада (а це уряд Міністерство фінансів, Міносвіти та Верховна Рада) має компенсувати витрати Мукачева на фінансування профтехосвіти» - повідомив Андрій Балога.

Фактично син Віктора Балоги пішов проти свого батька та родини і подав на їх рішення в суд. Нагадаємо, що така ситуація з фіксуванням ПТУ склалася після того,як Верховна рада України 25 грудня 2015 року прийняла «Закон про Державний бюджет України на 2016 рік (№3000)» за який проголосувало 353 депутати. За новий бюджет проголосував також його батько Віктор Балога та два його брати Іван та Павло (НА ФОТО). Подача до суду Уряду, Міністерство фінансів та Міносвіти є повним абсурдним рішенням вони виконують те, що прийняла Верховна Рада України.

Також нагадаємо, що губернатор Закарпаття Геннадій Москаль, вже виграв два суди на цю тему,які зобов’язали міську раду фінансувати ПТУ з бюджету міста Мукачева. Після того,як губернатор пригрозив розпустити міську раду «втихаря» Андрій Балога підписав розпорядження про виділення на ці цілі 20 мільйонів гривень.

Хочемо пояснити нашим читачам у чому тут справа. Балоги просто звикли, що місцеві бюджети ніби їх власні і направляти гроші туди, куди вони не хочуть, для них ніби витягнути гроші з власної кишені.
У Балог частенько права рука не знає, що робить ліва, пригадаємо,як вони агітували закарпатців за Віктора Януковича, а потім, коли лишилися без влади, стали його «хаяти», історія знову повторилася із нинішнім Президентом Петром Порошенком, який теж став їх ворогом.



http://transkarpatia.net/transcarpathia/actual/68472

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат