Збудовані до фестивалю "Червене вино" будиночки у парку "Перемога" руйнуються на очах

admin 28.07.2016 18:45 СОЦІО

Сьогодні журналіст інтернет-видання "PMG.ua" зафіксував у парку "Перемога" у Мукачеві, як ремонтники латають будиночки, які були встановлені спеціально до фестивалю "Червене вино – 2016".


З моменту встановлення МАФів пройшло всього півроку, а дерев’яні конструкції вже почали руйнуватись. Днями ремонтники взялися за відновлення даху на кількох будиночках. Зокрема, на двох, які так і не встигли були до кінця доробити перед фестивалем і які поспіхом накрили лише ДСП-плитами. Тепер ці плити "просіли", а на деяких конструкціях краї взагалі відламались. Також торгові будиночки оббивають дошками та фарбують.

Заодно майстри проводять косметичний ремонт тих дерев’яних конструкцій, які вже почали псуватись.

Додамо, що дані фестивальні будинки поспіхом доробляли вже перед самим фестивалем. Вони мали стати чи не головною родзинкою оновленого свята вина. Натомість стали чи не основною причиною головної болі міської влади. За день до старту фесту одразу декілька інтернет-видань поширили фото будинків, частина яких залишалась розібраною. За ніч організатори спробували витиснути максимум, але як не старались – не встигли. Виникла ситуація, за якої частина будинків складалась вже під час проведення фестивалю.

PMG.ua

* До речі, такими одноразовими "деревляними бударями" мукачівські дупутати, виконуючи команду "фас" з вуст місцевого босса, хотіли би замінити дороговартісні капітальні газетно-журнальні кіоски, які вже роками задовольняють інтереси тисяч мукачівських читачів.  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат