Влада Мукачева починає мститися ПТУшникам

admin 26.05.2016 18:22 СОЦІО

Владі Мукачева важко визнати поразку від голови Закарпатської ОДА Москаля щодо фінансування закладів профетехосвіти в місті і Балога провокує перевірки керівництва ПТУ щодо дерибану майна


Останнє повідомлення у ПТУшній війні між Геннадієм Москалем та мером Мукачева Андрієм Балогою було не на користь останнього - суд змусив владу Мукачева взяти фінансування закладів на бюджет міста.

І ось сьогодні на сесії Мукачівської міськради депутат від балогівського Єдиного Центру, голова депутатської комісії з питань законності, регламенту, етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій Мукачівської міськради Роберт Іванчо зробив запит до силових органів щодо перевірки фактів "дерибану" майна закладів профтехосвіти міста.

Так як майно мукачівських ПТУ повинно перейти у комунальну власність міста, окремі представники закладів професійно-технічної освіти намагаються роздерибанити майно корпусів, які не використовуються і переводитимуться на баланс міста.

Мова йде про один з корпусів Мукачівського ПТУ №7, який знаходиться на вулиці Духновича. Там, за словами депутата, співробітники ПТУ намагаються забрати все, що "не так лежить", вивозять метал і т.д.

"Прошу правоохоронців вважати моє звернення як офційний запит, зайнятись цим питанням і надати мені відповідь згідно чинного законодавства України", - заявив Роберт Іванчо.

http://prozak.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат