Папа Римський Франциск зустрівся з дітьми із Закарпаття і попросив молитися за нього

admin 20.05.2016 09:23 СОЦІО

18 травня відбулася загальна аудієнція Папи Франциска на площі святого Петра у Ватикані, яка була особливою – адже на ній були присутні не тільки численні українські паломники, але й багато дітей із України, в тому числі із Закарпаття.


"Вчора відбулася Пречудова зустріч діток із Закарпаття з Папою Франциском у Ватикані. Сталося це завдяки проекту "Діти у всьому світі за мир", який втілює в життя благодійна організація «Фонд відродження Прикарпаття». З усієї України поїхало 80 дітей, із Закарпаття поїхало 10 діток, троє із них - діти учасників АТО, а у двох з них батьки загинули в АТО, захищаючи, нашу країну від ворога", - ділиться новиною ужгородка Марина Решетар.
Як повідомило "Радіо Ватикану", Святіший Отець звернувся до дітей із України з окремим привітанням італійською мовою:
«З особливою любов’ю вітаю українських дітей, сиріт та біженців внаслідок збройного конфлікту, який ще й досі триває на сході країни. Знову підношу мою молитву за заступництвом Пресвятої Марії за те, щоб був встановлений тривалий мир, який зможе принести полегшення населенню, що зазнало стільки випробувань, та запропонує спокійне майбутнє новим поколінням».
Після аудієнції Папа Франциск підійшов до українських дітей. Зустріч пройшла надзвичайно радісно, схвильовано і щиро.
"Наша команда проекту "Діти за мир у всьому світі" отримала благословення Папи Франциска. А ще дуже приємно було заспівати з дітками про мир", - розповыдає українська співачка Катя Бужинська.
Папа Римський сказав, що завжди молиться і благословляє дітей з України. А потім додав: «Прошу, щоб також і ви молились за мене.   Але чи ви будете за мене молитись?» Ці слова були одразу перекладені українською і пролунали радісні запевнення: «Так, так! Будемо, будемо!» Діти дарували йому свої малюнки, символічні подарунки та вироби, виготовлені їхніми руками.

Mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат