В Ужгороді відбудеться концерт «Музика нас єднає»

admin 19.05.2016 08:45 СОЦІО

19 травня 2016 року в приміщенні Закарпатської обласної філармонії відбудеться концерт викладачів та студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв «Музика нас єднає». Початок концерту о 18.00.


У концерті беруть участь викладачі та студенти коледжу. Цікава та різнопланова програма концерту присвячена її величності музиці, яка єднає наші душі та серця. На розсуд глядача будуть представлені як сольні, так і різноманітні ансамблеві номери з цікавим поєднанням інструментів та їх виразових можливостей, створені у різних стилях та музичних жанрах.

За душу братимуть ліричні та жартівливі пісні у виконанні студентів класу викладача Шолох О.М.   Вражатимуть слухачів своєю віртуозністю та майстерним володінням інструментом піаністи коледжу. Захоплять магією танцю та вихором вальсу студенти-хореографи. Зачарує золотим звучанням саксофону викладач І.Переродов. Вокальний ансамбль студентів коледжу у супроводі викладацького ансамблю представить кращі твори з нової програми. Яскравою окрасою концерту стануть авторські літературно-музичні композиції, створені спільними зусиллями студентів спеціальності «Режисура ВТЗ» та викладачів-піаністів.   Вражатиме своєю магічною чарівністю звучання хор студентів коледжу. Ніжна витончена атмосфера концерту допоможе вам перелетіти у захоплюючий світ магічного мистецтва музики.

Запрошуємо вас приємно провести час разом зі студентами та викладачами коледжу!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат