У закарпатській бібліотеці розкажуть про кохання з відповідальністю (АФІША)  

admin 26.11.2015 10:41 СОЦІО

До всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 3 грудня о 14.30,   в Закарпатській обласній універсальній   науковій бібліотеці   ім. Ф. Потушняка   розкажуть про захворювання, які передаються статевим шляхом, а також запропонують пройти БЕЗКОШТОВНЕ АНОНІМНЕ тестування на віл-інфекцію.

Інформаційну зустріч «Відповідально до кохання» організовують в рамках проекту «Майбутнє варто планувати» та програми «Здоров’я жінок України» за підтримки БФ «Центр громадських ініціатив».
   
Під час зустрічі лікар-дерматовенеролог Закарпатського обласного центру з профілактики та боротьби із СНІДом розкаже як правильно зберегти своє здоров’я від небезпечних хвороб, які передаються статевим шляхом. Адже навіть найпоширеніший засіб контрацепції – презерватив, не дає 100 % гарантії захисту.
 
Крім того, голова громадської організації «Рада життя» Наталія Балега, проінформує про діяльність благодійного фонду та роботу з групами ризику.
 
Для тих, хто турбується про своє здоров’я і, можливо, сумнівається у безпеці своїх статевих відносин, ГО «Рада Життя» пропонує пройти БЕЗКОШТОВНЕ АНОНІМНЕ ЕКСПРЕС-ТЕСТУВАННЯ.
       


Євгенія Напуда,
головний бібліотекар відділу обслуговування
Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка

admin

ТЕГИ : СНІД

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат