Всі вже розуміють, що вирішити конфлікт мирним шляхом неможливо, - Вілкул

admin 29.01.2015 16:48 СОЦІО

Сьогодні парламент повинен знаходитися тут, в Маріуполі, а не сидіти в Києві в безпечних кабінетах. Саме тому ми тут. Ми привезли ліки для постраждалих у теракті 24 січня, займаємося питаннями гуманітарної допомоги і допомоги будматеріалами.


Вже всі розуміють, що вирішити конфлікт військовим шляхом неможливо.
Необхідно захистити людей. Необхідно вводити «блакитні каски» ООН, - сказав в Маріуполі Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного блоку.

 
У Маріуполі Олександр Вілкул, Сергій Матвієнков і Наталія Королевська відвідали місце трагедії, що сталася 24 січня 2015 року, місця зруйнованої інфраструктури, зустрілися з жителями міста, керівниками структурних підрозділів місцевих органів.

Під час зустрічі з пацієнтами та лікарями маріупольської дитячої лікарні №3 народні депутати передали лікарням міста медикаменти, які підготував Фонд «Українська перспектива».

- З першого дня трагедії депутати Опозиційного блоку надають постійну допомогу постраждалим. Вже через кілька годин після обстрілу медикаменти передав Сергій Матвієнков, вчора і сьогодні медикаменти поставив Фонд «Українська перспектива» - антибіотики, препарати, що прискорюють загоєння ран, лікарські засоби, що перешкоджають згортанню крові, різні анальгетики, судинозвужувальні, протимікробні і протизапальні препарати. Також за запитом лікарів до складу допомоги увійшли кровоспинні засоби, спазмолітики, пробіотики, вітаміни, витратні матеріали та системи для крапельниць. Наталія Королевська організовує реабілітацію потерпілих інвалідів на Славкурорт. Ми будемо продовжувати надавати допомогу мирним людям, - сказав Олександр Вілкул.

-Оппозіціонний Блок візьме на контроль компенсацію виплат з держбюджету постраждалим. У тому числі - за зруйноване житло. За ініціативою Опозиційного блоку до держбюджету було включено 300 млн грн на відновлення Донецької та Луганської областей, частина з яких йде на допомогу постраждалим від обстрілу в Маріуполі, - сказала Наталія Королевська.

«Депутати Опозиційного блоку будуть контролювати хід проведення відновлювальних робіт і надавати підтримку», - підкреслив Вілкул.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат