По вулиці Собранецькій міг статися вибух

admin 02.10.2015 10:38 СОЦІО

Вчора, 1 жовтня, працівники аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Закарпатгаз» локалізували аварійну ситуацію, що сталася поблизу вул. Собранецької, 158, в Ужгороді.

Новий власник ділянки Володимир Г., не ознайомившись з розташуванням комунікацій на ній, вирішив розрівняти горбок на зазначеній території. Та так захопився роботою, що повністю розірвав поліетиленовий газопровід-ввід середнього тиску Ду 63 мм, прокладений від старої котельні до новозбудованої, яка обігріває міську Станцію швидкої допомоги.

Обійшлося без трагічних наслідків, якими за таких обставин можуть стати не лише ті чи інші дрібні прикрощі та фінансові витрати на ліквідацію наслідків аварійної ситуації, а навіть вибухи з численними жертвами.

ПАТ «Закарпатгаз» вчергове закликає мешканців міста, як фізичних, так і юридичних осіб: перш ніж починати будь-яке будівництво, проведення тих чи інших земляних робіт неодмінно звертайтеся до фахівців ПАТ «Закарпатгаз» з метою отримання необхідних консультацій про наявну на ділянках газопостачальну інфраструктуру. Від самовільного втручання в роботу газових мереж до аварійної ситуації – один крок.

За попередньою інформацією, ліквідація наслідків аварійної ситуації, якої припустився Володимир Г., обійдеться винуватцю у майже 18 тисяч гривень. Щастя, що за свою недалекоглядність чоловік не покараний ще й морально – відновленням, як мінімум, здоров’я власного та близьких.

Довідка: З початку поточного року на газопроводах – вводах та газопроводах різного діаметру і тиску в регіоні вже сталося 11 аварій, тоді як за увесь 2014 рік -12.

admin


За матеріалами регіональної газової компанії "Закарпатгаз"

ТЕГИ : закарпатгаз

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат