Центр обслуговування платників готовий допомогти всім ужгородцям

admin 02.09.2015 09:54 СОЦІО

Платники податків вже звикли до функціонування Центру обслуговування платників ДПІ у м. Ужгороді, в якому зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків: прийом податкової звітності та звітності з ЄСВ, видача довідок, надання консультаційних та інформаційних послуг.

Інформація, розміщена на численних стендах, розташованих в залах центру, допомагає відвідувачам оформити заяви, які подаються до ДПІ у м.Ужгороді, ознайомитися з новинами податкового законодавства та законодавства відносно ЄСВ, а заповнені бланки звітності з цифровими прикладами допомагають бухгалтерам, фізичним особам-підприємцям та простим громадянам не здійснити помилок під час розрахунку податкових зобов'язань.

До послуг відвідувачів в центрі розташовані комп'ютери, підключені до мережі Інтернет, а також існує система Wi-Fi, якою користуються власники ноутбуків.
Протягом січня-серпня поточного року Центром обслуговування платників ДПІ у м.Ужгороді було надано 46093 послуг, 11203 з яких - адміністративні послуги.

Серед послуг, якими здебільшого цікавились платники податків, залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За 8 місяців 2015 року було надано 4723 таких послуг.

Також популярними залишаються послуги з надання витягів з реєстру платників податків —802 послуги, реєстрації книг обліку розрахункових операцій — 1289 послуг, реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 701 послуга,   видача ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та   тютюновими виробами - 1263 та видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються
органами доходів і зборів — 731 послуга.

Нагадуємо, Центр обслуговування платників податків знаходиться за адресою: м.Ужгород , вул.Духновича, 2. Із питаннями можна звертатися за телефоном 61-71-25.

admin


За матеріалами ДПІ у м. Ужгороді

ТЕГИ : податки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат