Податківці нагадують про податок на задекларовані доходи

admin 30.07.2015 12:04 СОЦІО

Наближається кінцевий термін сплати податку із задекларованих доходів.

Головне управління ДФС у Закарпатській області нагадує, що 31 липня 2015 року – кінцевий термін сплати зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб за результатами деклараційної кампанії доходів громадян, отриманих у 2014 році.

Нагадаємо, що платники, які згідно з розділом ІV Податкового кодексу України зобов’язані задекларувати доходи, подавали декларацію до 1 травня 2015 року. Податкові зобов’язання, зазначені в поданих деклараціях про майновий стан і доходи,  необхідно виконати до 1 серпня 2015 року.

Звертаємо увагу, що за порушення зазначеної вище вимоги передбачена відповідальність:
– при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу;
– при затримці понад 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.
Також попереджаємо, що на суму податкового боргу нараховується пеня з розрахунку 120% річних облікової ставки Національного банку України, діючої на день виникнення такого податкового боргу чи на день його (його частини) погашення, залежно від того, яка із величин таких ставок є більшою, за кожний календарний день прострочення в його сплаті.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : деклараціяподаткиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат