Як не допустити лиха на власній кухні – поради рятувальників

admin 15.01.2015 15:14 СОЦІО

Кухня є одним із найнебезпечніших місць у квартирі чи будинку, адже тут постійно використовують газові й електроприлади (духовку, мікрохвильову піч, електрочайник,  тостер тощо), відкрите полум’я та легкозаймисті речовини, наприклад олію. Усе це може за лічені хвилини призвести до пожежі, від якої постраждає домашнє майно чи навіть люди.

Аби не допустити загорання на кухні, рятувальники Закарпаття радять громадянам дотримуватися кількох нескладних правил: не підпускати дітей до вогню, наглядати за приготуванням і розігріванням їжі, не тримати поряд із плитою пластиковий посуд, рушники та інші речі з горючих матеріалів, не наближатися до ввімкненої плити в халатах та іншому легкозаймистому одязі, вимикати всі джерела високої температури при виході з кухні.
Загалом же варто звертати увагу на різні зони ризику в приміщенні кухні, змальовані на схемі нижче.
У ДСНС України у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат