Велетенське провалля у Солотвині за три дні побільшало вдвічі

admin 20.04.2015 11:35 СОЦІО

В селі Соловино на Тячівщині утворилося ще одне велетенське провалля. Причому воно росло жахливими темпами і лише за три дні збільшилося вдвічі. При цьому збільшення провалля не зупинилося – воно росте далі.

Про це повідомила журналіст Наталія Мажара на своїй сторінці в фейсбуці.

“Коли стоїш на краю вирви і чуєш гуркіт каміння внизу, стає трохи моторошно. Але це точно не зрівняти з тим, як почуваються люди, які живуть зовсім поряд. Хоча сьогодні один старий шахтар на питання, чи не страшно йому, відповів: “Страшно. Та всі ми колись будемо в землі. Так яка різниця – тут чи в іншому місці? Від долі не втечеш…”, – пише Наталія.

Провалля трапилося на земельних ділянках солотвинців. Ще за 4 години до обвалу вони розкидували гній, збираючись наступного дня поорати город. Однак вночі півгорода провалилося в провалля.

Нагадаємо, карстові провалля у Солотвині – дуже давня проблема. Щобб якимось чином вирішити цю проблему, влада збудувала житловий квартал для солотвинців у селі Тересва. Однак майже ніхто не захотів залишати рідні домівки, незважаючи на небезпеку, повідомляє Про Захід.


trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат