Закарпатські воїни АТО одержать землю (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

admin 19.08.2014 11:48 СОЦІО

Уряд країни підтримав і взяв під особливу опіку ініціативу Державного агентства земельних ресурсів в Україні щодо забезпечення воїнів АТО земельними ділянками.


Скільки можна отримати?
Ініціатива стосується громадян, які ще не скористалися правом безоплатної приватизації земель. Виділені ділянки підлягатимуть для будівництва і ведення селянського господарства. Таким чином, для особистого селянського господарства надаватимуть ділянку не більше 2-х гектарів; для ведення садівництва – у межах 0,12 гектара і близько 10-ти соток для індивідуального дачного будівництва.
Нагадаємо, що на сьогодні у Закарпатській області вже підібрано 31 земельний масив загальною площею 351,3 га  для подальшого надання військовослужбовцям Збройних сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час. З них: 20 масивів площею 210,8 га – для ведення садівництва, 2 масиви площею 3,00 га – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, 3 масиви площею 94,2 га – для індивідуального дачного будівництва та для ведення особистого селянського господарства – 6 масивів площею 43,3 га.

Що для цього необхідно?
Зацікавлені в отримані безкоштовної ділянки мають подати клопотання до Головного управління Держземагентства у Закарпатській області за адресою: 88017, м. Ужгород, пл. Народна, 4. Заяви можна надіслати поштовим зверненням, подати особисто або через територіальний підрозділ Держземагентства за місцем розташування земельної ділянки.
У клопотанні необхідно зазначити цільове призначення земельної ділянки та додати графічні матеріали із бажаним місцем розташування. Саме на графічних матеріалах вказати розмір земельної ділянки. Також необхідно надати документ, який підтверджує участь в АТО.
За потреби, буде надана допомога у підготовці та формуванні пакету документів для подачі клопотання. Консультуватимуть і з приводу оформлення права власності на земельну ділянку.
Рекомендовані зразки заяв на приватизацію, інформацію щодо місця розташування земельних масивів знаходяться на сайті Головного управління Держземагентства області  http://zemreszak.gov.ua. Іншу інформацію можна отримати за телефоном «гарячої лінії»: (0312) 61-32-97, яка працює щовівторка, щочетверга та щоп’ятниці з 09.30 до 12.30 год.

admin


За матеріалами Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

ТЕГИ : земляАТОвійна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат