Майбутні педагоги отримали свої перші паспорти

admin 25.03.2013 17:01 СОЦІО

Сьогодні в Гуманітарно-педагогічному коледжі Мукачівського державного університету – одному з найстарших педагогічних закладів Закарпаття – відбулося урочисте вручення паспортів громадянина України студентам, які досягли 16 – річного віку.


Свій перший основний документ майбутні педагоги отримали з рук начальника Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області Ігоря Михайлишина та начальника Мукачівського МВ ГУДМС України в області Івана Плескача.
Вітаючи присутніх із цією знаменною подією в їхньому житті, керівник міграційної служби краю зауважив, що відтепер перед ними відкривається нова сторінка моральної зрілості.
- Отримавши паспорт, ви маєте право робити самостійні кроки, приймати рішення. Разом з тим, цей документ надає не лише величезну кількість прав, але й не менше обов’язків, головним з яких є   - бути гідним громадянином своєї держави, - підкреслив Ігор Михайлишин.
Привітав своїх студентів і директор Гуманітарно– педагогічного коледжу Іван Кушнір. Він закликав їх не забувати про почесне звання педагога, бути мудрими та виховувати достойне майбутнє покоління.


                      Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат