Закарпатців вчитимуть екології

admin 13.03.2013 11:34 СОЦІО

12 березня 2013 року, начальник Держекоінспекції у Закарпатській області - Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області С.Рішко прийняв участь у селекторній нараді

На нараді, де головував   в. о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації, розглядали   питання про стан виконання розпоряджень голови облдержадміністрації від 20.02.2013 № 58 „Про благоустрій населених пунктів та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області” та від 04.04.11 № 170 „Про проведення щорічної Всеукраїнської акції „За чисте довкілля”.
Основну увагу учасників наради начальник Держекоінспекції у Закарпатській області звернув на необхідність проведення широкої роз’яснювальної, інформаційно-просвітницької роботи серед населення у сфері поводження з побутовими відходами, формування екологічної культури та свідомості громадян, пропаганди дбайливого та бережного   ставлення до природи рідного краю. До цієї роботи можуть долучитись як освітні заклади, так і громадські організації, релігійні громади, засоби масової інформації, щоб охопити і різні верстви населення, і різні вікові категорії. Бо тільки через усвідомлення, осмислення тих чи інших дій кожним громадянином окремо, а не лише самим прибиранням, зможемо змінити стан наших міст і сіл.
Крім того, у своєму виступі С.Рішко розповів про заходи державного контролю за додержанням вимог природоохоронного законодавства в частині поводження з відходами, які здійснюються держінспекторами на території області, та заходи адмінвпливу, що були застосовані до порушників.

admin


За матеріалами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області

ТЕГИ : ЗакарпаттяЕкологія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат