Міграційна служба провела навчання з декларування доходів

admin 28.02.2013 15:11 СОЦІО

Сьогодні, 28 лютого, в Ужгороді відбулися практичні заняття для працівників структурних та територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області.

Темою заходу були аспекти декларування державними службовцями   майна, доходів, витрат та зобов’язань фінансового характеру за 2012 рік   відповідно до Законів України “ Про державну службу ” та “Про засади запобігання та протидії корупції ”.
Заступник керівника міграційної служби області Степан Баб’як у вступному слові наголосив, що декларація подається з метою створення умов прозорості діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави , а також виявлення та недопущення конфлікту інтересів у їх діяльності.
Завідувач сектору юридичного забезпечення ГУДМС України   в Закарпатській області Олександр Радь зосередив увагу присутніх на необхідності дотримання строків, правильності та повноті подачі декларації про майновий стан та доходи, підкреслив, що держслужбовці несуть персональну відподальність за недостовірність інформації, що подається у цьому документі.   Далі у формі “запитання - відповідь” учасники практичного заняття проаналізували правильність заповнення кожного розділу декларації.

  Джерело: Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат