Науковими збірниками ЗакДУ зможуть користуватися науковці усього світу

admin 21.02.2013 12:34 СОЦІО

Наприкінці минулого року і на початку нинішнього вийшли друком восьмий і дев’ятий випуски періодичного видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень ЗакДУ – збірника наукових праць «Геополітика України: історія і сучасність».

Восьмий випуск присвячений актуальним проблемам підвищення ефективності транскордонного співробітництва на новому східному кордоні Європейського Союзу. У ньому вміщено наукові статті Сергія Устича – кандидата філософських наук, директора Інституту транскордонного співробітництва, Надзвичайного і Повноважного посла України; Степана Віднянського – доктора історичних наук, професора, завідувача відділу Інституту історії України НАНУ; Івана Артьомова – кандидата історичних наук, доцента, директора НН Інституту євроінтеграційних досліджень та інших.
Без сумніву, роботи вчених, опубліковані в збірнику, стануть у нагоді студентам, аспірантам і викладачам, які цікавляться зазначеною проблематикою.
Дев’ятий випуск збірника наукових праць «Геополітика України: історія і сучасність» містить матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м.Стара Лесна, Словацька Республіка, 18-19 вересня 2012 р.) з проблематики співробітництва на новому східному кордоні Європейського Союзу. Особливістю дев’ятого випуску збірника є те, що він виданий англійською мовою.
Збірник «Геополітика України: історія і сучасність» має міжнародний серіальний номер ISSN, тому статтями, розміщеними в його випусках, зможуть користуватися не тільки наші студенти, аспіранти і викладачі, а й науковці усього світу.
Джерело:   Сайт ЗакДУ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат