Школярам обласного центру презентували Ужгородський професійний ліцей

admin 31.01.2013 13:23 СОЦІО

Днями спеціалістами Ужгородського міського центру зайнятості була проведена презентація Ужгородського професійного ліцею для учнівської молоді міста.

На сьогоднішній день у ліцеї здійснюється підготовка фахівців за наступними професіями: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор комп’ютерного набору, оператор комп’ютерної верстки, секретар керівника (організації, підприємства, установи), слюсар з механоскладальних робіт, слюсар з ремонту автомобілів, столяр.
Для підготовки на належному рівні кваліфікованих робітників навчальний заклад має відповідну навчально-матеріальну базу: теоретичний корпус, який нараховує 24 кабінети спеціальних, загально-технічних і загальноосвітніх дисциплін, 4 комп'ютерні лабораторії, 7 навчально-виробничих майстерень, спортивний та актовий зали.
Тут учні мають змогу не тільки навчатися та проходити практику, але й ознайомитися з повним циклом видавничої поліграфічної діяльності, адже у навчальному центрі виготовляється навчально-методична та інша друкована продукція для всіх навчальних закладів професійно-технічної освіти області.
Вибір професії до душі - складне і відповідальне завдання. Знайти свій вірний професійний шлях, отримувати задоволення від праці і приносити користь людям і країні – завдання № 1 для шкільної молоді за успішним результатом якого стоїть клопітка, але важлива робота фахівців центру зайнятості, педагогів, батьків.


Джерело:   Христина Воробець, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Ужгородського міського центру зайнятості,Mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат