Приблизно 2,5 тисячі закарпатців щоденно користуються Центрами обслуговування платників податків

admin 24.09.2013 13:08 СОЦІО

З початку року територіальні органи Головного управління Міндоходів області надали близько 497,5 тисяч різноманітних послуг. Адміністрування та сплата податків і зборів, практична допомога при заповненні податкової звітності тощо – це лише частина з повного спектру послуг, які надають ЦОППи.

Більшість послуг, що надавались суб’єктам господарювання за цей час, - приймання податкової звітності від юридичних та фізичних осіб – 64,5%. Понад 67 тис. адміністративних послуг інспектори територіальних органів Головного управління Міндоходів у Закарпатській області надали у вигляді виданих довідок, патентів та свідоцтв.

Громадяни, самозайняті, фізичні та юридичні особи користувались й консультативними послугами, які надають фахівці органів доходів і зборів, – на місцях їх було надано понад 67 тисяч.

Найбільш поширені адмінпослуги надавались платникам на теми: реєстрація книг обліку доходів, видача довідок, видача свідоцтв платника єдиного податку, реєстрація РРО та КОРО, висновки про перерахування коштів та ін.

На допомогу платникам у Центрах обслуговування оформлені стенди зі зразками заповнення заяв, декларацій та податкової звітності, інформацією щодо ставок єдиного податку, номерів телефонів «Пульсу» та інформаційно-довідкового департаменту Міністерства доходів і зборів України.
Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат