Головний рятувальник Закарпаття дав гроші на фізику у Волівецькій школі (ФОТО)

admin 03.09.2013 09:36 СОЦІО

 

Lля учнів Нижньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст. та Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст. свято 1 вересня було особливим, адже до них завітав начальник УДСНС України у Закарпатській області, депутат обласної ради Мирослав Щербей.

З особливою турботою головний рятувальник області дбає про підростаюче покоління своєї рідної Верховини. Аби нинішні школярі Воловеччини мали можливість здобувати знання у більш комфортних умовах, за клопотанням Мирослава Щербея та за сприяння голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди у Нижньоворітській ЗОШ було відкрито спортивний зал. Тут під час уроків з фізичної культури школярі матимуть змогу пограти у міні-футбол та баскетбол. Також в перспективі планується відкриття на території школи спортивного майданчика, де вже зараз активно проводяться будівельні роботи.

У вітальному слові Мирослав Щербей звернувся до вчителів і подякував їм за невтомну працю та теплоту, з якими вони навчають дітей. Привітав він і учнів, побажавши їм успіхів у навчанні, міцного здоров’я, творчих звершень та взаєморозуміння з викладачами.

Під час святкової лінійки очільник закарпатських рятувальників вручив освітянам сертифікат на отримання сучасного обладнання для кабінету фізики.

Другим навчальним закладом, де побував обласний депутат, стала Воловецька ЗОШ І-ІІ ст. Тут, в рамках Національного проекту «Відкритий світ», що реалізується в ході Національного пріоритету «Нова якість життя», затвердженого Указом Президента України, начальник УДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей та голова Воловецької РДА Василь Култан відкрили кабінет інформаційних технологій з новітньою мультимедійною та комп’ютерною технікою.

«Мені, як людині, яка народилася й виросла в цьому мальовничому краї дуже приємно, що саме Воловецька ЗОШ стала однією з 54-х шкіл з усієї України, котрі будуть забезпечені таким комп’ютерним обладнанням. Відтепер у школярів є нетбуки та планшети, а у вчителів - інтерактивні дошки та проектори. До кінця 2015 року цим проектом на території України буде охоплено 2000 шкіл. Вважаю, що теперішні вдосконалені умови для навчання дозволять учням отримати якісну освіту та більш досконалі знання, що в подальшому сприятиме реалізації кожного з вас як фахівця високого рівня у майбутньому», - підкреслив Мирослав Щербей.

Батьки та педагогічний колектив в свою чергу висловили щиру подяку Президенту України Віктору Януковичу за те, що тепер і гірські райони Закарпаття мають можливість навчатися за допомогою сучасних електронних технологій.

admin


За матеріалами Управління ДСНС України у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат