З 1 жовтня відкривають авіарейс Ужгород-Прага

admin 28.08.2013 16:25 СОЦІО

Про це домовились керівники компанії «Мотор-Січ», Ужгородського аеропорту та інвестори на спільній нараді під керівництвом голови Закарпатської обласної адміністрації Олександра Ледиди у середу, 28 серпня.

Наразі вирішують останні технічні та організаційні питання. Відомо, що з обласного центру до столиці Чехії літатиме компактний АН-140 на п’ять десятків місць. За домовленістю з інвесторами, котрі погодились надати тимчасову фінансову підтримку рейсу, поки літак курсуватиме двічі на тиждень – щоп’ятниці зранку на Прагу, щовівторка пообіді – на Ужгород.
  – Не сумніваюсь, це покращить сполучення з Європою, надто – популярною серед закарпатців Чехією, – та дасть поштовх у розвитку туризму. До того ж, напрямок обіцяє стати популярним серед бізнесменів та менеджерів середньої ланки, котрі працюють в області, - зазначив керівник краю Олександр Ледида.
Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


30.08.2013 10:35 іііііі

ледиді треба буде на даякий час літачок


30.08.2013 10:33 яяяя

175 євро за квиток в один бік-- провальна ідея


28.08.2013 20:41 водяк

літати буде в Карлові Вари. що тут не зрозуміло?


28.08.2013 16:34 земляк

Писаки, навіть розучились подавати інформацію із владних кабінетів!

Так і не ясно: куди "в Чехію" полетить літак з Ужгороду? В Прагу чи Брно (або ще кудись) - возитимуть... "бізнесменів" з України? І за скільки?

Натомість давно відомо: якщо квиток "туди-назад" коштуватиме еквівалент 100 євро, то проект, що тимчасово "спонсоруватимуть інвестори" - може відбутись!

Іншим варіантам - навіть О.Ледида - не допоможе...


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат