Чопська митниця пропустила товарів на 13,5 мільярда гривень

admin 21.08.2013 10:32 СОЦІО

За сім місяців 2013 року Чопською митницею Міндоходів оформлено та пропущено товарів на суму понад 13,5 млрд. грн.


Завдяки вигідному розташуванню і наявності у зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів розгалуженої транспортної мережі, прикордонної інфраструктури та потужного транспортного вузла інспекторами оформлено понад 57 тисяч митних декларацій та пропущено через державний кордон 1 228 суб’єктів, які займалися зовнішньо-економічною діяльністю.  

«Традиційно, основними торговельними партнерами Закарпаття є країни, які безпосередньо межують з областю. Так, у лідерах Угорщина. Саме з цією країною через пункти пропуску Чопської митниці Міндоходів від початку року було здійснено експортно-імпортних операцій на суму 6 млрд. 947 млн. Зі Словаччиною на суму понад   697 млн. грн. і трохи менше з Польщею – понад 611 млн. грн.» - зазначає перший заступник начальника Чопської митниці Міндоходів Анатолій Ципящук.

У загальній структурі імпортних операцій найбільшим за питомою вагою є імпорт товарів з метою переробки на митній території України, тобто зовнішньоекономічних операцій, за якими реальні надходження податків практично відсутні. Обсяг імпорту таких товарів складає майже 58%.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат