Державна реєстраційна служба та Укрпошта розпочали взаємодію

admin 18.07.2013 16:07 СОЦІО

18 липня 2013 року відбулася церемонія підписання меморандуму «Про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг між Державною реєстраційною службою України та Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта» за участі Першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова та міністра юстиції України Олени Лукаш.

«Сьогодні відбувається дуже важлива подія — підписання Меморандуму між Державною реєстраційною службою України та Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта». Мета — спростити доступ громадян до адміністративних послуг таких, як реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно. Це можливість для кожного в незалежності від того, де він живе — в мегаполісі чи селі, — навідатись до відділень Укрпошти, здати пакет документів до Укрдержреєстру і потім отримати пакет відповіді додому», — сказав Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов.

Слід зазначити, що реалізація цього проекту відбувається в рамках програми економічних реформ Президента Віктора Януковича.

Своїми підписами офіційні наміри про партнерство скріпили   в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Костянтин Кривенко та голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона.

«Підписання меморандуму з Укрпоштою дозволить зробити наші послуги більш зручними, надійними та комфортними для людей. Важливо, щоб людина, приходячи до   підрозділів як   Укрдержреєстру, так і Укрпошти, отримувала всі необхідні послуги. Так, ми   розширюємо мережу відділень, де громадяни зможуть подати документи для здійснення державної реєстрації, на   більш ніж 14 тис. відділень Укрпошти. Тобто наші послуги стануть ближчими до людей», – зазначив голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона.

Він також додав, що така спільна ініціатива дозволить зменшити навантаження на   відділення Державної реєстраційної служби України.

Підписання Меморандуму дає змогу розпочати підготовчі роботи із запуску проекту щодо спрощення доступу громадян до адміністративних послуг. Старт проекту планується у 4 кварталі 2013 року. Таким чином, до кінця 2013 року громадяни України зможуть отримати доступ до адміністративних послуг Укрдержреєстру у відділеннях поштового зв’язку на всій території України.

«На сьогоднішній день одним з основних зобов'язань для державних компаній є виконання завдань, поставлених Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем. У нашому випадку – це забезпечення доступу до населення адміністративних послуг на всій території України.Меморандум між Укрпоштою і Укрдержреєстром передбачає спільне співробітництво в рамках проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту», – зазначив в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Костянтин Кривенко.

Додаткова інформація за тел.: (044)233-64-71, (097)937-86-22, Оксана Регентюк.


прес-служба Укрдержреєстру

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат