Щоб потрапити в Угорщину гвінеєць вистрибнув з поїзду

admin 16.07.2013 13:57 СОЦІО

Інформацію про чоловіка, який вистрибнув з поїзду прикордонники Чопського загону отримали від провідника. Невдовзі правоохоронці за 100 метрів від лінії кордону затримали «пасажира втікача». Ним виявився громадянин Гвінеї.

Як з'ясувалося згодом, затриманий декілька років тому прибув в Україну на навчання. Вчора ж він вирішив «відвідати» Угорщину та був оформлений на кордоні по своєму паспорту. Проте в угорському пункті пропуску він пред’явив підроблену картку громадянина Франції. Саме тому його повернули в зворотному напрямку. Однак чоловік вирішив не здаватися і під час повернення, вже на українській території, вистрибнув з поїзду «Захонь – Чоп» та продовжив подорож в Угорщину.
Ще кількох «мандрівників» довелося затримувати днями прикордонникам цього ж загону. Пізно вночі вони зупинили за 300 метрів від кордону двох невідомих. Затримані виявилися громадянами Кот-Д’івуару та Сомалі.
Загалом з початку року співробітники Державної прикордонної служби України на кордоні затримали 716 незаконних мігрантів, з яких понад 300 за незаконне перетинання кордону, майже 400 за порушення правил перебування, а ще 15 за інші правопорушення. Крім того близько 1830 потенційним незаконним мігрантам відмовлено у пропуску.

Підготував Андрій Демченко

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат