На серпень майже розкупили усі   квитки до Закарпаття

admin 15.07.2013 11:41 СОЦІО

Як можна переконатися з сервісу бронювання квитків "Укрзалізниці", найбільша "пожежа" з туристичними напрямками - Кримом і Західною Україною.

Наприклад, на 25 серпня вже нема купейних місць на потяги №206 "Феодосія - Київ", №58 "Євпаторія - Київ", №298 "Севастополь - Київ", №99 "Ужгород - Київ", декілька залишилося і на №50 "Трускавець - Київ", пише ТСН.
Важко буде не тільки повернутися після свят і напередодні початку навчального року, але і виїхати зі столиці на вихідні.
Так, на 23 серпня нема "плацкартів" на популярні №91 "Київ - Львів" та №12 "Київ - Сімферополь",   кілька вільних місць залишилося в №13 "Київ - Ужгород", №43 "Київ - Івано-Франківськ", всього три купейних - в №28 "Київ - Севастополь".
В "Укрзалізниці" запевняють: відсутність квитків - це не спекуляції, а дефіцит вагонів.
"Ми задіємо весь парк в літній час, - кажуть у прес-службі. - Але люди не можуть рівномірно розподілитися: хочуть квитки на вечір п'ятниці або на конкретний улюблений поїзд".
У відомстві пояснюють: ситуацію змінили б 248 нових вагонів, які планується придбати до кінця 2013 року. Один з творців ресурсу poizdka.org Сергій Павлов додає: щороку списують до 200 вагонів, і пасажири відчувають це в період пікових навантажень.
"Кінець серпня, популярний напрям, День Незалежності - такого поєднання факторів достатньо, щоб вже зараз розкупили майже всі квитки", - вважає він.
Джереоло: mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат