Прокуратура повернула державі землю за 100 тисяч гривень у Закарпатті

admin 25.06.2013 11:40 СОЦІО

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері повернула державі 1,63 га земель прикордонної смуги вартістю понад 100 тис. грн.   на Закарпатті.

Господарським судом Закарпатської області задоволено позов Закарпатського спеціалізованого прокурора, скасовано рішення Косонської сільської ради Берегівського району Закарпатської області. Згідно з незаконним рішенням місцевої влади у приватну власність громадянки надано земельну ділянку прикордонної смуги, яка перебуває в користуванні держави в особі Державної прикордонної служби України.

Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Василь Майорчак, відповідно до вимог законодавства спірну земельну ділянку відчужувати з власності держави заборонено.

Завдяки принциповій позиції,   прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері повернула державі землі оборони.


Микола Гуцуляк, прес-секретар прокурора Західного регіону України   з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

admin

ТЕГИ : Закарпаттявоєнна сфераПрокуратура

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат