Мукачівці самі боротимуться з борщовиком

Мукачево.net 18.06.2013 10:17 СОЦІО

Заклик самоорганізуватися та знищити "плантації" шкідливої рослини, яка захопила набережну, пролунав у мережі Facebook від небайдужих мешканців міста.

Парк ім.Горького в Мукачеві засадили декоративними вічнозеленими рослинами (ФОТО)
"Давайте якось влаштуємо черьомушківським борщовикам масштабний масакр. Імхо, 20-30 чоловік з косами й мачете легко можуть вирубати їх за півдня. Все що треба - взнати в біологів, коли краще рубати борщовики, щоб не спровокувати ще більшого їх розмноження, і прийти в якусь суботу з інструментами, по можливості привівши з собою ще по пару друзів. Давайте зберемося й зробимо добре діло як мінімум для дітей, які там щороку жаляться", - звернувся до містян Віталій.
Саме він закликав до впорядкування набережної з боку мікрорайону Черемшина, де буяє борщівник (див. фото до матеріалу). Детальніше про цю рослину можна почитати у матеріалі Непрохані зелені гості з Кавказу завдають прикрощів закарпатцям (ФОТО)
Отже, 22 червня, субота, 7 ранку.
"Добровольцям мати при собі довгі штани, довгі рукави, темні окуляри і інструменти, які хто має - коси, мачете, бензопили. Ті що будуть працювати з мачете й бензопилами, тобто будуть рубати високі рослини, повинні мати бандани й маски, що закривають нижню частину обличчя й шию", - завбачливо інформує Віталій.

Мукачево.net

ТЕГИ : борщовикМукачево

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат