На Івана Купала найцікавіше буде у «Воєводино»

admin 11.06.2013 14:02 СОЦІО

6-7 липня у «Воєводино» на Закарпатті відбудеться масштабне свято Івана Купала, яке курорт щороку проводить для дорослих та дітей. Насичена програма триватиме упродовж двох днів і відтворить давні купальські забави жителів Карпат, етнічні танці навколо вогню та розповість про таємниці купальської ночі.


Розпочнеться свято вже з самого ранку 6 липня. І дорослі і діти мають нагоду стати учасниками майстер-класу з виготовлення ляльок-мотанок та прикрас для дітей,   плетіння віночків та створення іграшок з природних матеріалів. На території тим часом демонструватимуть своє вміння гончарі та ковалі, виступатимуть народні колективи.

Літнє свято передбачає активний відпочинок, тож гості матимуть нагоду обрати із численних пропозицій спортивного напрямку щось для себе: оглянути чудові краєвиди, переміщуючись на зіп-лайн, постріляти з лука, поїздити верхи, зіграти у міні-гольф та багато іншого. Крім того, на території проходитимуть   спортивні турніри з пляжного волейболу та міні-футболу. Витративши енергію, ви легко зможете її відновити: гастрономічні пропозиції цьогорічного Івана Купала надзвичайно привабливі. Традиційний бограч доповнять приготуванням поросяти на мангалі.

Для дітей організатори свята підготували окрему програму: веселі ігри з аніматорами, цікаві фокуси та святкова піньята. Хочете побачити свою дитину в новому образі? Оригінальний аквагрим для наймолодших – саме те, що викличе найбільше захоплення!

Спеціальними музичними гостями цього року стануть емоційний закарпатський фолк-рок гурт «Триста8ісім» та гурт "Стьоп бенд". На просторій терасі Воєводино проходитиме гала-вечеря. А завершиться свято яскравим фаєр-шоу і стрибками через багаття. Саме так у давнину очищувалися від усього негативного та замовляли собі гарного здоров’я.

Наступного дня свято продовжиться. Але за умови: учасники повині дотриматися дрес-коду і одягнути вишиванки.

Відпочиньте душею та тілом, святкуйте «Івана Купала» разом з «Воєводино»!

Спеціальні квитки на «Івана Купала» шукайте на офіційному сайті: http://voevodyno.com/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат