Газовики зайнялися здирництвом?

admin 30.05.2013 16:21 СОЦІО

ЧИ ПРАВОМІРНІ ДІЇ БеРЕГІВСЬКОЇ філії ПАТ «Закарпатгаз», ВИМАГАЮЧИ ПО 100,00 ГРН. З КОЖНОЇ КВАРТИРИ ЗА НАЯВНІСТЬ «Акта перевірки стану димових і вентиляційних каналів» ?


За результатами моніторингу інформації у ЗМІ, Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України проводить перевірку правомірності дій Берегівської філії ПАТ «Закарпатгаз» щодо вимог наявності у кожного споживача (мешканця багатоквартирного будинку) Акта перевірки стану димових і вентиляційних каналів та правомірності від’єднання від мережі газопостачання у разі його відсутності.
З інформації зі ЗМІ, представники Берегівської філії ПАТ «Закарпатгаз» вимагали з кожної квартири багатоквартирних будинків у                 м. Берегово по 100.00 грн. за «Акт перевірки димових і вентиляційних каналів» та провели відключення двох багатоквартирних будинків.
На сьогоднішній день, Відділенням підготовлено лист-запит до газопостачального підприємства щодо надання інформації, пов’язаної з вищезазначеною публікацією.
Після аналізу і узагальнення інформації, що надійде до Відділення, у разі виявлення ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, буде вжито відповідні заходи реагування – надано рекомендації, або розпочато розгляд справи.
Прес-служба Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат